Диета за Отслабване

диети за отслабване

Share

диети за отслабване

Разбирам колко изкушаващо е за вас , вие искате да си купите , че програма, която обещава да ви даде някои бързи диети за отслабване, необходими, за да се стопи си над паунда в секунда .

Разбира се , вие искате да се събуди на следващата сутрин лъчезарните с увереност - искате, че перфектното тяло .

Вие сте чували много за знаменитости губят значително количество килограми в рамките на седмица от раждането, и ви потвърждаваме за себе си как е възможно е да загубите тези тревожни паунда .

Ефективно отслабване не трябва да се бърза

Позволете ми да ви върна веднага на земята ; спаси себе си от тези твърдения . Всичко това звучи прекалено хубаво за да е истина , вероятно е - бързи диети за отслабване, включително.

Не е новина, че американците харчат $ 33.000 милиарда всяка година на продукти за отслабване , тя също не е новина, че добавки за отслабване и диети искат парче от тази огромна торта .

Така че, всичко е наред , за да вярваме, че тези искове , в края на краищата , всичко, което виждате са ОБЯВИ линии като " загуби 4 килограма за 10 дни " и " Хвърли едно днес " измазани навсякъде по интернет .

Истината е, че нищо подобно бързи диети за отслабване съществуват и дори ако го направят - те са нездравословни и може да има обратен ефект за вашето здраве.

Сега ви питам: Не са ли бързи диети за отслабване здравословно ? Доколкото ми е известно, една от А - изброени знаменитост , след като тя се използва и никога не е имал проблем с него , какво е тогава проблемът ?

Много е наред с тези диети , не мога да ви кажа . Но бързо да задоволи любопитството си , да се потопите в това заедно . Всяка диета , която обещава драстична загуба на тегло попада в някоя от видовете по-долу

Класове на бърза загуба на тегло диети :

Много нискокалорични диети : Това са поднадзорни нискокалорични диети, базирани на изследвания и проучвания на хора , които са ги и техния ефект върху загубата на тегло се използват .

Гладуване диети : Тези диети насърчаване на детоксикация чрез клизми или Клизми . Те насърчават дневен калориен прием на по-малко от 1200 калории на ден .

Хапчета за отслабване и допълнения: Точно като името , те са хапчета и хранителни добавки , които обещават да се ускори загуба на тегло чрез форсиране на метаболизма ви , изгаряне на мазнини в процеса.

Кремове и устройства: този тип е най- съмнителния - много вълшебни кремове са там , които обещават да замени упражнения и здравословна диета.

Първо, вие трябва да знаете , че търговци на тези продукти да направят своите претенции свободно - без никакви доказателства или всички изследвания , за да ги архивирате.

Бързите диети за отслабване, заслужава да бъде разгледан е на VLCDs - драстичното намаляване на калориите, - но дори и по това , че не се препоръчва за загуба дълготраен тегло, защото една капачка не е приложим навсякъде .

Защо Нямате нужда от бърза загуба на тегло диети

Рисковете от драстична загуба на тегло , са огромни - освен огромните физически изисквания , които създава по тялото, има много медицински проблеми, които могат да бъдат проследени до него.

Хората, които губят огромни количества паунда за нула време са податливи на недохранване , дехидратация , електролитен дисбаланс , и раздразнителност . Други здравни проблеми , свързани с този тип на загуба на тегло са замаяност , главоболие , запек и умора .

В толкова, колкото искате да се откажа от тези лири , има нужда от здрав разум - няма лесен път към загуба на тегло. С всички възможни средства , атакуват проблема си тегло по здравословен начин да се поставите на пътя на успеха.

Ефективно Отслабване план без странични ефекти

Има начини, можете спокойно да губят 1.5 килограма в седмицата - без никакви бързи диети за отслабване трикове . Какво ви трябва, е една здравословна диета и точното количество на физически упражнения , за да отиде заедно с него .

Ако искате да се хвърли няколко килограма бързо , упражнява много повече и да яде по-малко - изгаряне близо до 500 калории повече , отколкото ви се яде всеки ден е достатъчно, за да падне на 0.5 до 1 килограма на седмица .

И ако търсите за 1 - 3  килограма за седмица , да вземе 1100-1200 калории всеки ден и физически упражнения в продължение на един час . Не режете калории допълнително , тъй като това би могло да бъде опасно за вашето здраве.

Научете начини за минимизиране добавени захари , нишестета , животински мазнини от месо и млечни храни. Съсредоточете се върху зеленчуци , плодове, соеви продукти, яйчен белтък , риба, гърди без кожа птиче месо, обезмаслени млечни продукти , ракообразни и постно месо.

НЕ пропускайте закуската ! Също така, уверете навика да яде от чиния на вашата маса за хранене - не е в предната част на хладилника , тъй като това предизвиква освинвания .

Зеленчуците и плодовете са пълнеж ; те държат изцяло, без допълнителни калории . Същото нещо се с вода ; вземе много вода, за да се запази глад в залива. И по-важното , да пазят себе си зает - са отегчени примамки можете да закуска .

Винаги Съхранявайте храните вестник

Напишете нещата, които се хранят на дневна база , това ще ви помогне да ограничи ненужно снизхождение и освинвания . Освен това , тя също така ще ви държи на пистата и се съсредоточи върху важните неща.

Заедно с това, което ядете , запишете как чувствата си бяха преди ядене - бяхте ядосан или отегчен ?

Знаете ли, се прибера от работа се чувстват щастливи или изтощени ? Бяхте ли с приятелите си? Писане надолу тези неща, го прави лесно за вас да се атакува проблема с освинвания и емоционалното хранене .

Воденето на дневник на храните означава, че можете да помогнете на себе си се предприемат правилните стъпки - правиш нещата, които ще ви помогнат да се здравословно тегло в дългосрочен план .

Ход, който

Той е известен фактът, че 30 минути умерени упражнения е необходимо ежедневно, за да отслабнете . Ти просто трябва да спрем да живеем по- заседнал начин на живот и да се движат около себе си . Има няма два начина за това , трябва да се упражнява.

ЗАБЕЛЕЖКА : Ако сте с наднормено тегло критично и не вдигна мускул в година , това ще бъде добра идея да се консултирате с Вашия лекар или доставчик на здравни грижи, преди да се ангажира по никакъв вид физическа активност. Той / тя ще ви помогне за това, което ще бъде удобно за вас да направите .

Запомнете: не е нужно да тече , за да се състезават за световните финали ; всичко, което трябва, е правото размер на упражнение, което ще ви накара да отслабнете . След това можете да работят пътя си малко по малко , докато тялото ви започва да си вземат бележка от вашата ангажираност .

След като може да бъде в състояние да се справим с това ефективно , вие ще разберете, че не е нужно тези бързи диети за отслабване, преди да се качите на тялото си, където тя трябваше да бъде

template-joomspirit